Informatie voor deelnemers


Tijden online!

Op deze pagina kun je de resultaten opzoeken van alle zwemmers.

 

Zwem mee met de vierde editie van de SingelSwim Utrecht op zondag 17 juni 2018 van Park Lepelenburg tot gevangenis De Vrije Wolf. Zwem 1,2 of 2 km door de historische Utrechtse Singel voor het goede doel: de spierziekte FSHD, die wordt veroorzaakt door een fout in het DNA. In Nederland lijden zo’n 2.000 mensen aan de spierziekte FSHD. Bij hen staat het foute gen op AAN. Het onderzoek van prof. dr. Niels Geijsen, verbonden aan het Hubrecht Instituut in Utrecht, biedt hoop in het vinden van een medicijn om het foute gen op UIT te zetten.

 

KidsSwim Utrecht

Voorafgaand aan de SingelSwim Utrecht vindt er een KidsSwim Utrecht plaats. Kinderen in de leeftijdscategorie van 10 t/m 15 jaar zwemmen onder begeleiding van een volwassene (18+) de laatste 800 meter van het officiële 2km parcours van de SingelSwim Utrecht. Meer informatie over voorwaarden en deelname kijk op de KidsSwim pagina. Op een eigen actiepagina op de website kunnen de kinderen geld inzamelen voor het goede doel van de SingelSwim Utrecht. Ook de kinderen halen zwemdonaties op voor de spierziekte FSHD.

 

Zwem mee en bevrijd mensen met FSHD!

Help jij prof. Geijsen het medicijn te vinden voor een nieuwe gen-correctie methode? Zet het FSHD gen op UIT en bevrijd mensen met FSHD van deze vreselijke ziekte, zet het FSHD gen op UIT en ga de uitdaging AAN. Daag collega’s uit in een bedrijventeam, laat je vader schitteren op Vaderdag of ga samen met je studie-, sport-, buurt- of klasgenoten deze unieke Utrechtse uitdaging aan. Schrijf je vandaag nog in voor de SingelSwim Utrecht. Ben je student of lid van een zwemvereniging dan hebben we speciale tarieven. Kijk voor meer informatie over deelname op de deelnemerspagina.

 

Het dragen van een Shorty of Wetsuit is verplicht tijdens de SingelSwim Utrecht. 

Downloads:

Algemene Voorwaarden Lees hier de Algemene Voorwaarden voor de SingelSwim Utrecht 2018. Download