Bereikbaarheid


De SingelSwim Utrecht vindt plaats tussen Park Lepelenburg en gevangenis De Vrije Wolf te Utrecht. Zwem jij mee of kom je al onze zwemtoppers aanmoedigen? Wij raden deelnemers en bezoekers aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, fiets of lopend te komen. Bekijk hieronder hoe je Park Lepelenburg het beste kunt bereiken. 

Parkeren op het terrein van De Vrije Wolf is niet mogelijk.

De gevangenis ligt in de binnenstad en is goed bereikbaar te voet, met de fiets of met OV. Er is GEEN parkeergelegenheid op het terrein of in de omgeving. Wij raden je aan om, als je toch met de auto komt, deze te parkeren in de garages Kruisstraat of Grifthoek en vanaf daar te voet verder te gaan. 

OV
Park Lepelenburg ligt op loopafstand vanaf de bushalte Stadsschouwburg. Vanaf Station Utrecht Centraal rijden verschillende bussen richting Park Lepelenburg. Neem bijvoorbeeld lijn 7, 8, 50, 55, 74, 77 of lijn 2 die stopt bij bushalte Herenburg. Plan hier je route via de reisplanner van U-OV

Auto P+R
De parkeergelegenheden rondom Park Lepelenburg zijn beperkt. Mocht je toch met de auto komen dan raden wij aan te parkeren bij de Maliebaan. 
Een andere mogelijkheid is het gebruik maken van de P+R Combikaart. Voor slechts € 5,00 kun je de auto parkeren bij De Uithof en retour met de bus naar het centrum van Utrecht met maximaal 5 personen. Vanaf de parkeerplaats kun je gebruik maken van lijn 28 die stopt bij bushalte Stadsschouwburg. Op zondag rijden er 6 bussen per uur en ’s avonds rijdt lijn 28 4 keer per uur. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van de P+R Combikaart en plan je reis via de reisplanner van U-OV

Fietsend/Te voet
Rondom Park Lepelenburg zijn verschillende mogelijkheden om fietsen te stallen. Klik hier om je wandel- of fietsroute naar Park Lepelenburg uit te stippelen.