Zwem met je bedrijf mee met de Singel Swim Utrecht

Voor bedrijven is de SingelSwim een prima gelegenheid om sportieve prestaties met medewerkers, of natuurlijk relaties, te leveren.

Bedrijven die meezwemmen met de SingelSwim Utrecht kunnen gebruikmaken van de uitstraling van dit unieke Utrechtse zwemevenement dat alle ingrediënten van maatschappelijk verantwoord ondernemen in zich heeft: sporten en bewegen, teamwork, doelen bereiken en terug geven aan de stad.

Nieuw team opgeven? Klik op 'Zwem mee als bedrijf' om je team aan te melden, daarna kun je de zwemmers van jullie team opgeven. Het is altijd mogelijk om later zwemmers aan je team toe te voegen.

Read more Read less
09-03-2018 | 16:05

Voor bedrijven is de SingelSwim een prima gelegenheid om sportieve prestaties met medewerkers, of natuurlijk relaties, te leveren. Bedrijven die meezwemmen met de SingelSwim Utrecht kunnen gebruikmaken van de uitstraling van dit unieke Utrechtse zwemevenement dat alle ingrediënten van maatschappelijk verantwoord ondernemen in zich heeft: sporten en bewegen, teamwork, doelen bereiken en terug geven aan de stad.

Read more